Beställ sotarens ventilationsrengöring

Effektiv ventilationsrengöring med roterande borstar

Med sotarens ventilationsrengöring får du rena kanaler och fräscha luftflöden – viktigt för att du ska må bra och för att huset ska andas

Med en rätt ventilerad inomhusmiljö får du förutsättningarna

Ventilationsrengöring med effektiva borstar – från 2 888 kr

Genom våra experter får du effektiv hjälp att återställa husets ventilationsanläggning så nära nyskick som möjligt. För vår ventilationsrengöring – Villapaketet Grund – betalar du bara 2 888 kronor efter ROT-avdrag (4 125 kronor utan ROT). Då gör vi effektivt rent i all frånluftsventilation i hemmet med roterande borstar och kontrollerar luftflödet. Vill du lägga till injustering av luftflöden väljer du Villapaketet Plus (vi berättar gärna mer vid bokning). I båda paketen ingår även rengöring av spisfläkt/kökskanal – vilket också är bra för ditt brandskydd. Beställ våra Villapaket för ventilationsrengöring genom formuläret nedan. Har du frågor – tveka inte att kontakta oss via orebrosotarn@orebrosotarn.se eller 019-17 00 70.

Beställ redan idag – eller läs mer om ventilation, inomhusmiljö och hälsa.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att svara på dina eventuella frågor och för att boka en tid som passar dig. Vill du läsa mer om inomhusmiljö och ventilationsrengöring? Besök våra sidor med Tips & Råd, som du hittar här.

* Montering av rensluckor, spjäll, don, fläktar eller liknande ingår inte i priset (behövs normalt inte). Priser baserade på ventilationsrengöring av frånluftssystem i villa, max 200 kvm. För rengöring av imkanal/spisfläkt förutsätts att samtliga delar är återkomliga.

Beställ vår ventilations­rengöring för villa och småhus här!

Ja tack! Jag vill gärna beställa enligt följande:    Övriga önskemål:

    Vill du hellre boka valda delar av systemet – till exempel enbart spisfläkt, rengöring av centralfläkt eller värmeåtervinnings­aggregat, tilluftskanaler eller injustering av ventilationen, fyll i formuläret på Kontaktsidan och beskriv vad du önskar hjälp med så återkommer vi med ett kostnadsförslag.