Rökluckor
KONTAKTA OSS

Rökluckor

Representerar du en bostadsrättsförening eller arbetar du med fastighetsförvaltning? Då vet du redan vilka föreskrifter som finns när det gäller rökluckor i fastigheten.

Rökluckor är till för att ventilera ut rök och sänka temperaturen i exempelvis trapphus eller butiks- och lagerlokaler i händelse av brand. Finns inga rökluckor i en lokal fylld med rök bildas ofullständigt förbrända gaser som i sin tur bidrar till risk för ytterligare spridning eller explosion. Rök- och brandgaser är extremt farligt att andas in. De försvårar släckningsarbete och utrymning samt ger betydande skador på byggnader och inventarier.

Örebro Sotarn kontrollerar, reparerar, installerar och servar rökluckor

I det byggnadstekniska brandskyddet utgör rökluckan en mycket viktig del som ska installeras och servas av auktoriserad servicepersonal.

Örebrosotarn såväl installerar nya rökluckor som reparerar och servar redan befintliga sådana.

Välkommen att kontakta oss för mer information kring installation, reparation samt service av rökluckor!


Kontakta oss

Örebro Sotaren

Nyhet! Beställ luftvärmepumpen av oss!

Rusta dig inför vintern med en luftvärmepump från Sverigepumpen! Genom Örebro Sotarn får du den levererad, installerad och med servicen inplanerad redan från start. Varför inte kombinera med något av våra ventilationspaket – så har du ett helhetsgrepp kring din värme och ventilation.

Läs mer om luftvärmepumpar