Om oss

Örebro Sotarn AB har funnits sedan 1991 och arbetar inom lagstadgade arbeten såsom sotning, brandskyddskontroll av eldstäder och rökkanaler samt imkanaler gällande storkök. Vi utför även ventilations- och takskyddsmontage, radonmätning och sanering, ventilationsrensning och OVK – injustering och brännarinstallationer.

Hos Örebro Sotarn AB vill vi skapa långsiktiga relationer, byggda på förtroende. Därmed är god service, god kundvård och givetvis ett riktigt väl utfört arbete av största vikt för oss.

Sotare från Örebro Sotarn

Idag har företaget 35 anställda och en omsättning på cirka 27 miljoner kronor per år och 2019 blev Örebro Sotarn AB en del av SoVent Group AB – den ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranschen. SoVent Group AB är verksamma från Halland i söder till Västerbotten i norr med cirka 410 anställda och en omsättning på cirka 360 miljoner kronor per år.

På SoVent Academy driver SoVent Group AB sina egna utbildningar för ventilationsbranschen vilket ger de anställda stora möjligheter till vidareutbildning och utveckling i arbetet.

Örebro Sotaren

Nyhet! Beställ luftvärmepumpen av oss!

Rusta dig inför vintern med en luftvärmepump från Sverigepumpen! Genom Örebro Sotarn får du den levererad, installerad och med servicen inplanerad redan från start. Varför inte kombinera med något av våra ventilationspaket – så har du ett helhetsgrepp kring din värme och ventilation.

Läs mer om luftvärmepumpar