Örebro Sotarn AB

Om oss

Örebro Sotarn AB har funnits sedan 1991 och arbetar inom lagstadgade arbeten såsom sotning, brandskyddskontroll av eldstäder och rökkanaler samt imkanaler för storkök. Vi utför även ventilations- och takskyddsmontage, radonmätning och sanering, ventilationsrensning och OVK.

Hos oss kan du också få hjälp med leveransen av luftvärmepumpen, liksom både råd och handfast installation och injustering av brännare till värmepannor. Förutom vår service till enskilda villahushåll är vi en partner för bostadsrättsföreningar och förvaltningsbolag – där vi utöver ventilationstjänster även bistår med installation av rökluckor med mera.

Hos Örebro Sotarn AB vill vi skapa långsiktiga relationer, byggda på förtroende. Därmed är god service, god kundvård och givetvis ett riktigt väl utfört arbete av största vikt för oss.

Sotare från Örebro Sotarn

Idag har företaget drygt 40 anställda och en årlig omsättning på cirka 45 miljoner kronor. År 2019 blev Örebro Sotarn AB en del av SoVent Group AB – den ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranschen, med verksamhet från Skåne i söder till Västerbotten i norr. SoVent Group sysselsätter cirka 500 medarbetare och har en omsättning på närmare 500 miljoner kronor per år.

På SoVent Academy driver SoVent Group AB sina egna utbildningar för ventilationsbranschen, vilket ger de anställda stora möjligheter till vidareutbildning och utveckling i arbetet.


Kontakta oss

Örebro Sotaren

Nyhet! Beställ luftvärmepumpen av oss!

Rusta dig inför vintern med en luftvärmepump från Sverigepumpen! Genom Örebro Sotarn får du den levererad, installerad och med servicen inplanerad redan från start. Varför inte kombinera med något av våra ventilationspaket – så har du ett helhetsgrepp kring din värme och ventilation.

Läs mer om luftvärmepumpar