Luftvärmepumpar – installation & service


Luftvärmepumpar Örebro

Med oss har du en trygg partner när det gäller ventilation, uppvärm-
ning och brandskydd. Våra samlade kunskaper kan du nu också dra nytta av när det gäller luftvärmepumpar. Som representant för Sverigepumpen kan vi erbjuda ett brett sortiment, helt anpassat till vårt svenska klimat.

Prata med våra experter, så tar vi fram ett förslag. Med vår kalkyl får du en ekonomisk överblick både på kort och lång sikt.

Hos oss får du hjälp hela vägen; från förslag på vilken modell som passar just din fastighet, till själva installationen – som också är ROT-berättigad.


Kontakta oss

Fika och möte om Luftvärmepump

Vi lotsar dig i valet av luftvärmepump

Det finns en mängd olika luftvärmepumpar på marknaden. Funktion, effekt och pris kan variera stort mellan de olika modellerna – därför kan det vara bra att tänka igenom vad du vill uppnå när det gäller komfort och energibesparing. Har du en eller flera lokaleldstäder som värmer delar av huset, kan det förstås räcka med någon enstakaluftvärmepump för att komplettera uppvärmningen. I andra fall kan det vara värt att se över behovet av ytterligare installation, t ex på olika våningsplan.

Tryggt och bekvämt med våra servicepaket

En återkommande service är viktig för att bibehålla luftvärmepumpens fulla effekt och driftsäkerhet. Ett visst underhåll kan du själv göra, men för de mer svåråtkomliga delarna kan det vara tryggt och bekvämt med specialistens öga och utrustning.
Med vårt servicepaket får du handgriplig hjälp att städa bort damm och smuts. Samtidigt kontrollerar vi luftvärmepumpens effektivitet och ser till att allt fungerar som det ska.

Se vår film om luftvärmepumpar

Värmepumpsinstallatörer Örebro

Totallösning för din värme och ventilation

Hos oss kan du också kombinera service av luftvärmepumpen med något av våra ventilationspaket för villa och småhus. Med vår totalservice får du ett bra grepp för hur husets värme och ventilation samspelar. Du säkerställer både rena kanaler för en sund inomhusmiljö – och en effektiv uppvärmning; för komforten, klimatet och plånboken!

Hör av dig till oss och prata luftvärmepumpar och inomhusmiljö. Vi finns för dig – hela vägen!

Nyfiken på att veta mer om luftvärmepumpar? Boka möte med vårt team!