Nyheter Om företaget Tjänster Butik Referenser E-faktura FAQ Integritetspolicy
Öppetider

Måndag - Torsdag 09:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Telefon 019-170070

orebrosotarn@orebrosotarn.se

Integritetspolicy

Örebro Sotarn AB:s Integritetspolicy

För att kunna erbjuda dig våra tjänster så behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi värnar om din integritet och samlar inte in fler uppgifter än vi behöver. Vi säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part.Genom att kontakta oss, surfa på vår webbplats, beställa eller använda våra produkter eller tjänster så accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Örebro Sotarn AB använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig.

Vilken information samlar vi in?

Denna integritetspolicy täcker all data som vi samlar in, till exempel från webbplatser, sociala medier, kontakt per telefon eller mejl och på evenemang/mässor. Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv och ditt företag på ett antal olika sätt. Såsom när du beställer våra tjänster eller kontaktar oss på vår hemsida, per e-post, brev, telefon eller ett möte eller liknande när du integrerar på våra sociala medier. Denna information kan till exempel vara:

Personinformation:

Namn, adressinformation, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, din yrkesroll, din arbetsplats.

Betalningsinformation:

Fakturaadress, referensperson, annan faktureringsinformation.

Information om tjänster och leveranser:

Detaljer om de tjänster du eller ditt företag köper, projekt eller uppdrag.

Finansiell information:

Kreditvärdighet.

Historisk information:

Tidigare köp, betalningshistorik.

Enhetsinformation:

T.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, geografisk information, operativsystem, plattform och skärmupplösning (via statistikverktyg och nyhetsbrevsystem). Informationen du ger oss är nödvändig antingen för att ingå ett avtalsförhållande med oss, eller för andra syften. Det kan till exempel vara för att vi ska kunna förbättra vår information och tjänster till dig eller utföra vårt uppdrag och våra åtaganden gentemot dig som kund. Personnummer behandlas bara i undantagsfall för särskilda tjänster som kräver legitimerad identitet. Rot och Rut arbeten.

Vad gör vi med informationen?

All data används för att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster till våra kunder. Vissa uppgifter är frivilliga och vi samla bara in dem om du valt att lämna dem till oss.

Vilka personuppgifter sparar vi när du beställer produkter, tjänster och tecknar avtal?

Företag/Organisation, Organisationsnummer, adressuppgifter, faktureringsinformation, namn, yrkesroll, e-post, telefonnummer och eventuellt meddelande.

Vilka personuppgifter sparar vi när du kontaktar oss via webbformulär, e-post, brev eller telefon?

Namn, företag, yrkesroll/titel e-post, telefonnummer och meddelande.

Vilka personuppgifter sparar vi för att kunna skicka informationen?

Namn, företag, e-post


Vilka personuppgifter sparar vi när du är med i våra kundundersökningar?

Namn, företag, e-post, svar och omdömen.

Kommer vi dela vidare din information?

Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter vidare till tredje part utan din tillåtelse. Ibland delar vi av dina personuppgifter till samarbetspartners, leverantörer eller underleverantörer för att kunna utföra våra åtaganden gentemot dig. Vi följer legala, tekniska och organisatoriska krav för att din information ska hanteras säkert.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar data så länge som det är nödvändigt för att fylla det syfte för vilket informationen samlades in, eller för att utföra våra åtaganden och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningskrav.

Dina rättigheter

Du som är registrerad hos oss har flera rättigheter som du bör känna till. Du har rätt att kostnadsfritt, en gång per år begära ett registerutdrag. Du har rätt till att få din personuppgifter korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande och rätt att begränsa handlingen av personuppgifterna tills de blir ändrade.
Du har rätten att bli glömd, men radering av personuppgifter kan inte ske om det krävs för att fullgöra avtalet eller om annan svensk eller europeisk lag, domstols- eller myndighetsbeslut säger annat, samt om det baseras på berättigat intresse. Skulle du tycka att det inte finns berättigande skäl eller att berättigat intresse är felaktigt har du rätt att invända mot behandlingen.
Du har också rätt att dra in samtycke, lämna klagomål om behandlingen till Datainspektionen och invända mot direktmarknadsföring.

Cookies

Vi använder cookies för att göra ditt besök på webbplats så bra som möjligt och för att kunna förbättra den ännu mer. Vi spar inga IP-nummer eller liknande personuppgifter om dig. Cookies är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Dessa skickas från Örebro Sotarn AB:s eller våra partners webbservrar och sparas på din enhet. De kan sparas på två olika sätt:

Sessionscookies

är tillfälliga cookies som försvinner när du stänger din webbläsare eller app.

Varaktiga cookies

är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller tills de går ut. Vi använder cookies för att samla in övergripande analytisk information om hur du använder webbplatsen, till exempel statistik över våra populäraste sidor. Med informationen vi får kan vi förbättra vår webb och våra tjänster och produkter. Din webbläsare eller enhet tillåter dig oftast att ställa in vilka cookies som får lagras på din dator. Du kan välja att blockera alla cookies, endast acceptera cookies från webbplatsen du besöker eller radera alla cookies när du stänger ner din webbläsare.

Kontakta oss

Vi har en utsedd ansvarig person för integritetsfrågor som du når via mejl orebrosotarn@orebrosotarn.se Personuppgiftsansvarig är Örebro Sotarn AB med organisationsnummer: 556428-1318. Vårt kontor ligger på Osmundgatan 11, 703 83 Örebro


Örebro Sotarn AB:s integritetspolicy uppdaterades 2019-03-14